App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

Banner Klik kaart

Dutch Arabic English Polish Turkish

De bewoners krijgen ondersteuning bij het wonen, uitvoeren van huishoudelijk werk, dagbesteding, werken, leren en het opbouwen en onderhouden van sociale contacten. Het doel is toewerken naar een woonvoorziening met minder begeleiding.

De woonvorm bestaat uit twee woonhuizen en acht appartementen. In de woonhuizen staat het groepswonen centraal. Het wonen in een groep biedt structuur en sociale contacten. Ook is er veel ruimte voor individuele contacten, vrijetijdsbesteding en privacy in huis.

De appartementen zijn bedoeld voor mensen die juist beter functioneren buiten een groep. Wel hebben zij baat bij de veiligheid en structuur die het begeleidingsteam hen biedt. Van deze bewoners wordt enige mate van zelfstandigheid verwacht.

Voor wie?

De woonvorm is bedoeld voor mensen die door hun psychiatrische beperking 24 uur per dag begeleiding nodig hebben bij het wonen. De leeftijd van de bewoners varieert tussen 18 en 60 jaar.

Doelgroep

Jongvolwassen, Volwassenen en Ouderen

Soort zorg

Wonen

 

 

 indigo

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-blauw