App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

Banner Klik kaart

Dutch Arabic English Polish Turkish

Veel mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen hebben in hun leven behoefte aan (tijdelijk) verblijf in een woonvorm met 24-uurs zorg. GGZ Oost Brabant heeft daarvoor verschillende mogelijkheden.

  • We bieden plekken voor beschut wonen op Coudewater en Huize Padua. Het gaat hier om (langdurend) verblijf voor mensen die de beschutting van een terrein nodig hebben.
  • In nieuw op te zetten plekken in de wijk bieden we beschermende woonplekken voor mensen die (nog) niet in staat zijn zelfstandig te wonen. Maar je kunt ook terecht voor begeleiding, een kop koffie of een gezonde maaltijd, het (laten) doen van de was, spreek-, vergader-of cursusruimte, of een logeerbed voor jezelf, maar ook voor familie/vrienden.

 

WWA  Emma in Rosmalen is een woon- en werkvoorziening voor mensen met autisme, mogelijk met aanvullende gedragproblematiek. Het is onderdeel van de GGZ Oost Brabant en ligt op het landgoed Coudewater. Op het landgoed worden ook gebouwen verhuurd aan externe huurders. Het is een park- en bosachtige omgeving met talloze mogelijkheden voor werk en dagactiviteiten. Coudewater ligt in de gemeente Rosmalen bij 's-Hertogenbosch.

Binnen deze woonvorm wordt er in de eerste plaats gestreefd naar een veilige, weinig eisende en prikkelarme woonomgeving die bescherming en stabiliteit biedt. De woning bevindt zich in een zogenaamde 'beschutte woonomgeving', ofwel op het terrein van een GGZ-instelling (Coudewater).

Als bewoner van deze woning wordt van u enige mate van zelfstandigheid en stabiliteit verwacht omdat u verantwoordelijk bent voor uw huishoudelijke activiteiten en het creëren van een prettig leefklimaat in huis. De woningen zijn geschikt om er voor langere tijd te wonen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-blauw