App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner nieuws

Dutch Arabic English Polish Turkish

Op zondag 11 juni van 10..00 tot 16.00 uur is er weer een gezellige zomermarkt op Huize Padua in Boekel. Er is een braderie, rommelmarkt, tombola, veel muziek en entertainment en spannende kinderattracties.

Vanuit ca. 150 kraampjes en grondplaatsen worden er originele zelfgemaakte producten, tweedehands spulletjes, brocante, plantjes, curiosa en lekkernijtjes aan de man gebracht. Er is muziek en entertainment, een tombola met superleuke prijzen en voor belangstellenden is het op het terrein gelegen Museum de Kluis geopend. Een tijdlijn leidt u door dit museum waarin u in woord en beeld een reis door de geschiedenis maakt. Wat betekent het om psychisch ziek te zijn en hoe kan iemand ervoor worden behandeld? In De Kluis vindt u het antwoord.

Stormbanen
Vanaf de 4 gezellige terrassen, waar van alles te eten en drinken is, kunt u genieten van de prachtige en levendige omgeving. De kinderen kunnen zich uitleven op de Monkey Run (22 meter) of Jungle Run (17 meter); twee geweldige stormbanen met loopbruggen, rekstokken, heuveltjes etc. De kleintjes kunnen zich vermaken in de shooting combo, een schip waarin ze o.a. kunnen klauteren, klimmen, glijden, springen en kanon schieten.

P1130149

Verder zijn er ook nog demonstraties van Taoïstische Tai Chi en geeft men informatie wat dit zoal voor je gezondheid kan betekenen. Kortom, er is voor het hele gezin van alles aanwezig!

De entree is € 2,50 p.p., wat besteed zal worden aan verwenzorg voor de bewoners. Voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis. Met plezier heten wij u welkom op deze gezellige, bruisende zomermarkt op het prachtige zorgpark van Huize Padua, Kluisstraat 2 in Boekel.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-blauw