App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner nieuws

Dutch Arabic English Polish Turkish


GGZ Oost Brabant ontvangt de ‘ster familiebeleid’ van het Landelijk Platform GGz (LPGGz). Deze werd op 5 februari 2015 uitgereikt op het symposium ‘Familiebetrokkenheid, van bejegening naar samenwerking’, georganiseerd door de Familieraad. Om deze ster te kunnen krijgen moet een organisatie voldoen aan vier onderdelen: familiebeleid is opgenomen in de structuur van de organisatie, er is een familieraad, een familievertrouwenspersoon en een aparte klachtenregeling voor familie.

Binnen GGZ Oost Brabant is een familievertrouwenspersoon actief en een klachtenregeling voor familie opengesteld. Daarnaast staat de familieraad duidelijk op de kaart binnen de organisatie én is er een helder familiebeleid geformuleerd. Tevens is een familietevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Hiermee voldoet GGZ Oost Brabant meer dan aan de gestelde LPGGz criteria.

Prijs FamiliebeleidFoto prijsuitreiking

De LPGGz overhandigde de ster aan een trotse Albert Verberne, scheidend voorzitter van de familieraad, en de Raad van bestuur.

Bron: Chris de Haas, adviseur familieraad & Communicatie

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-blauw