App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner nieuws

Dutch Arabic English Polish Turkish

Sinds 1 januari 2018 is LZW (Langdurige Zorg en Wonen) Coudewater opgehouden te bestaan. Alle cliënten en medewerkers hebben inmiddels een andere plek gevonden. LZW Coudewater is ook telefonisch niet meer bereikbaar.

Met deze mijlpaal zetten we een volgende stap in de zorgverplaatsing van Coudewater. Op het terrein wonen nu nog de bewoners van De Vonder die voor het merendeel medio 2018 naar Veghel zullen verhuizen, en de bewoners van Emma (voorheen De Beemden). Ook zijn er kantoor- en flexplekken van GGZ Oost Brabant en Faczo in Parkzicht en uiteraard de externe huurders.

Bron: Bjorn Ceresa en Erik Lemmen, directie
Datum: 3 januari 2018

Op 20 december heeft Climmy Pouwels haar getuigschrift mogen ontvangen uit handen van de plaatsvervangend opleider van de landelijke opleiding tot klinisch neuropsycholoog, prof.dr. Jos Egger. Climmy heeft haar opleidingstraject doorlopen binnen het zorgprogramma NAH Huize Padua en zal haar klinische en wetenschappelijk werk aldaar voortzetten. Daarnaast zal ze een rol gaan spelen binnen de specialistische opleiding tot klinisch neuropsycholoog.
climmy

Expertise
De klinisch neuropsycholoog heeft specifieke expertise in diagnostiek en behandeling op het gebied van de cognitieve, emotionele en gedragsmatige gevolgen van hersenaandoeningen. Daarnaast is de klinisch neuropsycholoog deskundig op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, zorginnovatie en beleid en management. Het specialisme is erkend in 2008 als specialisme volgens artikel 14 van de Wet BIG.

Bron: Serge Walvoort, praktijkopleider klinische neuropsychologie
Datum: 21 december 2017

  • Lees de laatste nieuwtjes over Coudewater in de nieuwsbrief, met:

    - Verhuizing de Beemden naar Emma
  • - Hoe staat het met de zorgverplaatsing?
  • - Bouwontwikkelingen woonzorgcomplex Veghel

    Je kunt de nieuwsbrief hier lezen.

    Bron: communicatie

 

 

Pagina 1 van 33

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-blauw