App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-langdurigverblijf

Banner-Klik-kaart-wonen-dagbesteding

Dutch Arabic English Polish Turkish
  • Bunthorst 2 Bunthorst 2 bestaat uit 10 ruime kamers, zonder keukentje maar wel met eigen douche en toilet. Daarnaast zijn er 2 huiskamers en een keuken voor gezamenlijk gebruik.

Afdeling Bunthorst 2/3 is een woonsetting voor totaal 26 cliënten binnen de Langdurende GGZ, locatie Huize Padua te Boekel.

De hier wonende cliënten hebben allemaal een uitgebreide psychiatrische achtergrond met vaak veel (gedwongen) opnames en perioden van verblijf op diverse afdelingen. De leeftijd varieert van 28 t/m 73 jaar.

Afdeling Bunthorst 2/3 bestaat uit twee woongedeelten met in totaal 14 appartementen met keukentje, toilet en douche, en 10 ruime kamers, zonder keukentje maar wel met eigen douche en toilet. Tevens is op de afdeling een logeerkamer aanwezig.

Naast de 24 cliënten op de afdeling wonen 2 cliënten in appartementen in een nabij gelegen boerderij op het terrein. Deze twee cliënten kunnen altijd terugvallen op de afdeling.

De psychiatrische achtergronden van de bewoners zijn divers: schizofrenie, kenmerken van een bipolaire stoornis, persoonlijkheidsstoornissen en depressieve klachten. Daarnaast komt de geheugenstoornis Korsakow en gedragsproblematiek ten gevolge van alcoholgebruik in het verleden voor. Ook wonen er cliënten met autistische kenmerken binnen deze setting. 

Voor wie?

Bunthorst 2, 3 in Boekel is een woonvoorziening voor mensen met psychiatrische problematiek die langdurige zorg nodig hebben. Op deze afdeling kunnen vijfentwintig mensen wonen in de leeftijd van 18 tot 65 jaar.

Doelgroep

Jongvolwassenen, Volwassenen en Ouderen

Soort zorg

Wonen

 

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje