App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-langdurigverblijf

Banner-Klik-kaart-wonen-dagbesteding

Dutch Arabic English Polish Turkish

Deze problematiek komt bij onze cliënten ook voor in combinatie met een verslavingsprobleem. Daarnaast komen diverse andere problemen van psychiatrische aard die 24-uurs zorg op een instellingsterrein vereisen voor.

Onze bewoners krijgen begeleiding volgens de zogenaamde 'rehabilitatievisie' en de 'herstelvisie', wat inhoudt dat de cliënt op termijn meebeslist over zijn behandeling en persoonlijke doelen. Binnen het persoonlijk traject van de cliënt is het mogelijk om uiteindelijk door te stromen naar een appartement op het terrein, of naar een beschermde woonvorm in de omgeving.

Cliënten die gesteld zijn op hun privacy zijn op Eikenheuvel 2 op de juiste plek. Hier is het mogelijk om zowel zelfstandig te wonen als om in groepsverband te leven. Deelname aan dagelijkse groepsactiviteiten wordt in overleg met de individuele cliënt bepaald. Zo kunnen bewoners er bijvoorbeeld voor kiezen om deel te nemen aan gezamenlijke eetmomenten en koffiebijeenkomsten.

Voor wie?

Eikenheuvel 2 in Boekel is een open woonvorm waar langdurige intensieve zorg wordt aangeboden. Onze cliënten hebben een achtergrond op het gebied van schizofrenie en persoonlijkheidsproblemen, of een combinatie hiervan.

Doelgroep

Volwassenen en Ouderen

Soort zorg

Wonen

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje