App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-langdurigverblijf

Banner-Klik-kaart-wonen-dagbesteding

Dutch Arabic English Polish Turkish

Deze woonvoorziening biedt cliënten met diverse psychiatrische achtergronden de veiligheid van een gesloten deur. Dit wil niet zeggen dat cliënten geen vrijheden kunnen hebben, maar deze situatie is nodig om hun eigen veiligheid te waarborgen. Vanuit Eikenheuvel 4 is er altijd een mogelijkheid om door te kunnen stromen naar een open GGZ-woonvorm.

Onze cliënten hebben over het algemeen een achtergrond op het gebied van schizofrenie en persoonlijkheidsproblemen, of een combinatie hiervan. Deze problematiek komt bij onze cliënten ook voor in combinatie met een verslavingsprobleem. Daarnaast komen diverse andere problemen van psychiatrische aard, die 24-uurs zorg op een instellingsterrein vereisen, voor.

De afdeling wordt bewoond door maximaal acht cliënten. Er zijn zeven 'vaste bedden' en er is één 'crisisbed' aanwezig. De leeftijd van de huidige bewoners van Eikenheuvel 4 varieert van ongeveer 20 tot 65 jaar.

Voor wie?

Eikenheuvel 4 in Boekel is een gesloten woonvorm gevestigd op GGZ-landgoed Huize Padua, waar langdurige intensieve zorg wordt verleend.

Doelgroep

Volwassenen en Ouderen

Soort zorg

Wonen

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje