App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-langdurigverblijf

Banner-Klik-kaart-wonen-dagbesteding

Dutch Arabic English Polish Turkish

De zorgvraag van onze patiënten is meestal complex. Zij kampen met zowel lichamelijke beperkingen als met problemen op cognitief en emotioneel gebied.

Dit uit zich in forse gedragsproblemen, zodanig dat deze personen aangewezen zijn op het aanbod van een psychiatrisch centrum. Tevens focussen wij ons op uw somatische revalidatie, met als doel om uw bestaande lichamelijke functies zoveel mogelijk intact te houden. De leeftijd van de opgenomen patiënten ligt tussen de 20 en 60 jaar.

Er wordt binnen onze afdeling geen behandeling aangeboden, wij richten ons primair op het wonen met uw niet-aangeboren hersenletsel problematiek. Voor het wonen op Springelbeek 3 komt u pas in aanmerking als uw problematiek binnen een andere woon-setting (woonvorm, verpleeghuis of thuissituatie) niet hanteerbaar is. Daarnaast moet u een GGZ-indicatiestelling (ZZP 3) hebben. Opname gebeurt soms vanuit andere GGZ-afdelingen, maar het kan ook vanuit een andere woon-setting plaatsvinden.

Voor wie?

Springelbeek 3 in Boekel is een woonafdeling waar geïndiceerde patiënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) worden opgenomen en voor onbepaalde tijd wonen.

Doelgroep

Volwassenen en Ouderen

Soort zorg

Wonen

 

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje