App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-lvbp-volwassen

Banner Klik kaart

Dutch Arabic English Polish Turkish

De maatschappij stelt hoge eisen waaraan mensen met een lichte verstandelijke beperking vaak niet kunnen voldoen waardoor ze problemen op school, met werk of in hun sociale leven kunnen krijgen. Lukt het niet hiervoor goede oplossingen te vinden, dan ontstaan soms psychiatrische problemen. LVB-Psychiatrie Huize Padua in Boekel biedt specialistische zorg die is afgestemd op de mogelijkheden en beperkingen van deze mensen.

Behandelingen

Ons behandelaanbod voor LVB-Psychiatrie cliënten bestaat uit:

  • Polikliniek
  • Deeltijdbehandeling
  • Kliniek
  • Rehabiliterend wonen
  • Dagbesteding

De behandeling houdt rekening met het ontwikkelingsniveau van de cliënt. Dit betekent dat onze medewerkers hun taalgebruik aanpassen, dingen vaker visualiseren en uitgebreid de tijd nemen voor u. Aandachtige aanwezigheid speelt een grote rol tijdens de behandeling. Omdat mensen met een lichte verstandelijke beperking niet altijd kunnen verwoorden wat ze wensen, is het aan onze medewerkers hierop attent te zijn. Wij luisteren én kijken naar u. Komt uw lichaamstaal overeen met wat u zegt? Door aandachtig aanwezig te zijn, signaleren onze medewerkers dingen die vervolgens bespreekbaar gemaakt kunnen worden, zodat we een passende actie kunnen ondernemen. Een belangrijk uitgangspunt dat wij hanteren, is dat u altijd aan het roer staat en met respect behandeld wordt. Samen met u kijken we waar (biologisch, psychisch en sociaal) ondersteuning nodig is.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje