App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-zorggroepen

Banner Klik kaart

Dutch Arabic English Polish Turkish

Dwars door je organisatie heen op zoek gaan naar innovatie en deze daadkrachtig realiseren, hoe doe je dat? Niet door lange voorstellen op papier te laten zetten. En niet door een commissie zich erover te laten buigen. Wat GGZ Oost Brabant voorstaat: met jong talent er op een speelse manier mee bezig zijn.

De Gideonsbende zet innovatie op de kaart en brengt de organisatie in beweging. De afgelopen jaren zijn al heel wat ideeën ontwikkeld en gerealiseerd. Niet alle ideeën vinden een weg naar de praktijk, maar dat is niet erg. Misschien was de tijd nog niet rijp en kan het over een jaar wel. 

Goed idee? Laat van je horen!

Heb je als cliënt, naastbetrokkene of medewerker een klein of groot briljant idee? Heb je hier geen budget voor of mogelijkheden om dit te realiseren?

Neem dan onder het motto ‘goed idee, laat van je horen’ contact op met ons. Wellicht is het idee zeer geschikt voor de volgende Dragons’ Den, een van onze Hackathons of om eens door te spreken tijdens een benen-op-tafel-sessie. 

Contact
Edwin de Koning 

M 06-51451202

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tip: Lees het blog van bestuurder Fred Pijls: Innovatie is een speeltuin 

Gideonsbende

Binnen GGZ Oost Brabant is de Gideonsbende actief. De naam staat voor een kleine groep strijdbare personen die als voorhoede van een grotere groep optreedt. 

Onze ‘bendeleden’ zetten innovatie steviger op de kaart en brengen de organisatie in beweging. De Gideonsbende versterkt, bundelt en ondersteunt innovatiekracht. Belangrijk is dat de cliëntenzorg er beter van wordt! Kleine of grote innovaties, dat maakt niet uit. Het gaat erom te enthousiasmeren, te inspireren en een doorbraak te forceren. Vanuit het Innovatieloket zijn financiën en advieskracht beschikbaar. 

De Gideonsbende organiseert interactieve sessies, waar aandacht is voor goede ideeën; ze worden er geboren, gedeeld of verder uitgedacht. En er is ruimte om innovatieve technieken te leren. 

Andere speelse werkvormen, waar in korte tijd een idee vorm kan krijgen zijn bijvoorbeeld de benen-op-tafel sessies, de Dragons’ Dens en de Hackathons. 

 • Dragons’ Den: wedstrijd waarin kandidaten hun droom presenteren voor een jury bestaande uit een cliënt, een medewerker en een bestuurslid. De beste ideeën worden beloond met een mooi geldbedrag, om het idee te verwezenlijken. 
 • Hackathon: jaarlijks event waarin teams van software- en websiteontwikkelaars (hackers) belangeloos werken aan een ICT-ondersteuning (bijvoorbeeld apps). 

dat is kansen zien en willen leren van elkaar

Bij GGZ Oost Brabant zien we elke dag dat mensen voortdurend leren van elkaar. Of je nu cliënt, hulpverlener, ervaringsdeskundige, invalkracht of stagiair bent; met al die verschillende perspectieven dagen we elkaar uit om anders naar de dingen te kijken. Zo voeden we elkaar. Om die reden biedt GGZ Oost Brabant ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontwikkelen. Het past bij onze visie op herstelgerichte zorg en duurzame inzetbaarheid.

GGZ Oost Brabant werkt al jaren samen met sociale partners als IBN, Atlant en de Weener Groep. We hebben tientallen medewerkers aan het werk op een werkervaringsplek, of met een WW-, Wajong-, WIA- of WAO-uitkering. De komende jaren zetten we nog actiever in op sociaal ondernemerschap. GGZ Oost Brabant ziet social return en de Participatiewet als een mooie, natuurlijke ontwikkeling die naadloos aansluit bij onze organisatiedoelen.

GGZ Oost Brabant en Huize Padua

Plaats: Boekel
Adres: Postadres:
GGZ Oost Brabant
Postbus 3, 5427 ZG Boekel

GGZ Oost Brabant locatie Huize Padua 
Kluisstraat 2, 5427 EM Boekel
Plattegrond Zorgpark

Telefoon: 0492 - 84 60 00

Landgoed Coudewater

Plaats: Rosmalen
Adres: GGZ Oost Brabant Landgoed Coudewater
Berlicumseweg 8, 5248 NT Rosmalen
Telefoon: 073 - 844 75 00

Gespecialiseerd zorgaanbod Landgoed Coudewater

 • De Beemden
 • De Vonder
  • Vonder 1 (begane grond)
   T 073 - 844 75 42, 073 - 844 75 43
  • Vonder 2 (eerste verdieping)
   T 073 - 844 76 06, 073 - 844 77 44
   • Regio Oss/Uden/Veghel

    Plaats: Oss
    Adres:

    GGZ Oost Brabant
    Gebouw Arsis
    Gezondheidslaan 65, 5342 JW Oss

    Telefoon: 0412 - 84 70 00
    Plaats:   Veghel
    Adres:   GGZ Oost Brabant
    Reigerdonk 38, 5467 AN in Veghel 
    Telefoon:   0413 - 84 68 00
   • Regio Boxmeer en Noord-Limburg

    Plaats: Boxmeer
    Adres: GGZ Oost Brabant Land van Cuijk en Noord-Limburg locatie Boxmeer
    Bilderbeekstraat 44
    5831 CX Boxmeer

     

    Telefoon: 0485 - 84 72 50 (Boxmeer)

Regio Helmond/Peelland

Plaats: Helmond
Adres: GGZ Oost Brabant
Gebouw ’t Warant
Wesselmanlaan 25a, 5707 HA Helmond

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0492 - 84 80 00

Secretariaat AZT-Team

Telefoon: 0412-847005

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-blauw