App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-langdurigverblijf

Banner-Klik-kaart-wonen-dagbesteding

Dutch Arabic English Polish Turkish

De Vonder heeft vier verschillende afdelingen die elk een eigen 'kleur' hebben. Elke afdeling heeft haar eigen specifieke doelgroep en stemt haar zorg af op de individuele cliënt. Op de bovenverdieping van het complex bevindt zich aan de ene kant 'afdeling Groen' voor de ouderwordende psychiatrische patiënt met een verstandelijke beperking. Naast deze afdeling vindt u 'afdeling Blauw' die zich richt op de ouderwordende psychiatrische patiënt met zwaar somatische problematiek.

Op de begane grond van de Vonder bevindt zich 'afdeling Geel' voor de ouderwordende patiënt met middelzware tot zware psychiatrische problematiek. Naast de gele afdeling is 'afdeling Rood' die de ouderwordende psychiatrische patiënt met eventuele licht somatische problematiek verzorgt.

U komt in aanmerking voor een appartement binnen de Vonder als u een psychiatrisch ziektebeeld hebt en een CIZ-indicatiestelling. De Vonder heeft een volledig 'open setting': bewoners hebben de vrijheid om het complex in en uit te gaan.

Voor wie?

De cliënten van De Vonder in Rosmalen zijn ouderen die langdurig of blijvend afhankelijk zijn van de geestelijke gezondheidszorg, eventueel in combinatie met somatische zorg.

Doelgroep

Ouderen

Soort zorg

Wonen

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje