App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-langdurigverblijf

Banner-Klik-kaart-wonen-dagbesteding

Dutch Arabic English Polish Turkish

GGZ Oost Brabant heeft als doel om het huidige niveau van functioneren van de cliënt te handhaven (stabilisatie) en, waar mogelijk, te ontwikkelen. Wij streven in de eerste plaats naar een prettige, veilige, weinig eisende en prikkelarme woonomgeving die bescherming, stabiliteit en structuur biedt.

De woningen bevinden zich in een zogenaamde 'beschutte woonomgeving', ofwel op het terrein van een GGZ-instelling (GGZ-landgoed Coudewater). De woningen zijn geschikt om er permanent te blijven wonen. Daarentegen is het ook mogelijk om op langere termijn te verhuizen naar een meer zelfstandige GGZ-woonvoorziening: een woning buiten het terrein van Coudewater, een zogenaamde beschermde woonvorm.

Als bewoner van deze woning wordt wel enige mate van zelfstandigheid en stabiliteit verwacht omdat u verantwoordelijk bent voor uw huishoudelijke activiteiten en het creëren van een prettig leefklimaat in huis.

Voor wie?

Peter de Gorterstraat 9a en 9e zijn woonvoorzieningen in Rosmalen die bewoond worden door, per huis, acht cliënten met psychiatrische problematiek. Onze bewoners zijn volwassenen van 18 jaar en ouder die vanwege hun psychiatrische aandoening dagelijks begeleiding nodig hebben.

Doelgroep

Jongvolwassenen, Volwassenen en Ouderen

Soort zorg

Wonen

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje