App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner uw eerste afspraak

banner folders

Dutch Arabic English Polish Turkish

Afmelden voor de SMS- en herinnerings-e-mailservice

Een gratis herinnering

Cliënten van GGZ Oost Brabant kunnen gebruik maken van de herinneringsservice. Deze gratis service heeftt als doel om u als cliënt te herinneren aan uw geplande afspraak bij GGZ Oost Brabant. Hierdoor zorgen we er samen voor dat u op tijd aanwezig bent voor uw afspraak.

Bent u verhinderd voor uw afspraak? Meld dit dan aub 24 uur van te voren! Dan kunnen wij een andere cliënt helpen en hoeven wij geen kosten bij u in rekening te brengen.

E-mail of SMS

U kunt uw herinneringsbericht ontvangen per e-mail of per sms. Wanneer uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer bekend is bij het behandelsecretariaat, ontvangt u, met ingang van september 2013, twee dagen voorafgaand aan uw afspraak, een herinneringsbericht. In dit bericht vermelden wij de datum, de tijd en de locatie waarop u uw afspraak hebt.

Opgelet:

  • de e-mail en SMS-service van GGZ Oost Brabant verstuurt alleen herinneringsberichten. Deze service kan geen e-mail of SMS-berichten ontvangen of beantwoorden. U kunt dus geen e-mail/sms terug sturen.
  • De e-mail en SMS-service is voor cliënten van 16 jaar en ouder. Voor kinderen en jeugd tot 16 jaar maken wij gebruik van deze service met het 06-nummer van ouders/verzorgers of voogd.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje