App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-langdurigverblijf

Banner-Klik-kaart-wonen-dagbesteding

Dutch Arabic English Polish Turkish

Voor wie?

Het flatappartement op de Dr. Willem Dreesstraat 31/32 behoort tot de groep ‘Beschermd wonen Veghel’ van GGZ Oost Brabant.

U komt voor beschermd wonen in aanmerking als u een psychiatrische handicap hebt die leidt tot beperkingen in uw functioneren. Hierdoor hebt u langdurig behoefte aan geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast is uw psychiatrisch ziektebeeld (redelijk) stabiel en beschikt u over voldoende mogelijkheden om redelijk zelfstandig de dagelijkse activiteiten uit te voeren die te maken hebben met uw dagelijkse verzorging en met het wonen in een normale woonomgeving. U bent dus in staat om met personeelsvrije momenten om te gaan. Wanneer u op Dr. Willem Dreesstraat 31/32 wilt komen wonen, mag er bij u geen sprake zijn van actuele drugs- of alcoholproblematiek.

Het flatappartement wordt bewoond door een vijftal cliënten met diverse psychiatrische achtergronden. De huidige bewoners hebben een multiculturele achtergrond en zijn tussen de 35 en 55 jaar oud. GGZ Oost Brabant heeft als doel om uw huidige niveau van functioneren te handhaven (stabilisatie) en te ontwikkelen waar mogelijk. Er wordt gestreefd naar een veilige, weinig eisende en prikkelarme woonomgeving die bescherming, stabiliteit en structuur biedt.

Doelgroep

Jong volwassenen, Volwassenen, Ouderen

Soort zorg

Beschermd wonen

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven