App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner HOP

Banner-Klik-kaart-wonen-dagbesteding

Dutch Arabic English Polish Turkish

Cliënten van GGZ Oost Brabant hebben een digitaal Herstelondersteuningsplan (HOP). Dit is een individueel basisplan waarbij u als cliënt zorg krijgt op basis van de zogenaamde ‘herstelvisie’. In het HOP beschrijft u uw wensen en doelen. U krijgt hierbij hulp van uw persoonlijk begeleider.

De meerwaarde van uw HOP

In uw HOP legt u uw wensen concreet vast. U gaat kijken naar tien verschillende levensgebieden en u stelt uw eigen doelen op, bijvoorbeeld op het gebied van wonen, dagbesteding en gezondheid. 

U bepaalt de richting, wij reizen met u mee

Wat wilt u met uw leven? Wat is voor u belangrijk? Welke wens houdt u het meest bezig?

De antwoorden op deze vragen staan centraal in het herstelondersteuningsplan, dat iedere cliënt die bij ons verblijft (met onze hulp) opstelt. Alle zorg die we u vervolgens aanbieden, is erop gericht de doelen uit dit plan te helpen realiseren. U bepaalt de richting, wij reizen met u mee.

Zelf het roer in handen nemen. Uw eigen wensen en mogelijkheden onderzoeken. Naar alle aspecten van uw leven kijken en bepalen wanneer u vindt dat het voldoening geeft, om daar vervolgens gericht aan te werken. Dat is het herstelproces dat wij met u willen inzetten.

Herstellen is niet hetzelfde als genezen; het gaat erom dat u een manier vindt om uw leven betekenis te geven ondanks uw beperking. Wat kunt u wel? Waar wordt u blij van? Uw wensen vormen het startpunt voor uw persoonlijke reis richting herstel. Wij helpen u, door u de zorg te bieden die daarbij past.

Vragen en opmerkingen?

  1. Persoonlijke vragen over uw herstel: 
    Hiermee kunt u terecht bij uw persoonlijk begeleider of teamleider.
  2. Overige vragen kunt u stellen bij de HOPgebruikersgroep via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  3. Voor medewerkers: medewerkers van GGZ Oost Brabant kunnen voor informatie en vragen terecht op het intranet.

 

 

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje