App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu
Dutch Arabic English Polish Turkish

GGZ Oost Brabant vindt het opleiden van (jonge) mensen belangrijk. Zo kunnen we ook in de toekomst over gekwalificeerde medewerkers beschikken. Daarnaast brengen leerlingen en studenten nieuwe kennis en een frisse blik met zich mee. 

Ben je op zoek naar een leuke stage in de Geestelijke Gezondheidszorg? Dan ben je bij GGZ Oost Brabant, aan het juiste adres. GGZ Oost Brabant heeft voor de diverse locaties een erkenning als leerbedrijf.

Wat bieden wij?

Onze organisatie biedt verschillende stageplaatsen aan opleidingen in zorg en welzijn op MBO- en HBO niveau. Dit zijn veelal toegewezen plaatsen.  Daarnaast zijn er ook stageplaatsen voor o.a. creatieve-, en secretariële/administratieve opleidingen, MWD, SJD of HBO Rechten. Voor deze opleidingen worden vacatures gesteld op onze website, zodra deze beschikbaar zijn. Open sollicitaties worden niet meer in behandeling genomen. Wil je op de hoogte blijven van vacatures dan kun je gebruik maken van de vacatureservice, je ontvangt dan een mailbericht zodra de vacature van jouw interesse geplaatst wordt.

Als je stage bij ons loopt, krijg je de kans ervaring op te doen in een interessante en veelzijdige organisatie waarbij je een mooie basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid door onze werk- en praktijkbegeleiders. Ook ontvang je wanneer de stage langer dan een maand duurt met een minimale omvang van 144 uur, conform CAO een vergoeding van € 318,- bruto per maand (incl. reiskosten) op basis van een 36-urige werkweek.

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven