Dutch Arabic English Polish Turkish

Ben je op zoek naar een interessante en uitdagende baan of opleiding in een dynamische, professionele en collegiale organisatie? Dan is GGZ Oost Brabant op zoek naar jou!

Betrokken professionals

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze menslievende zorg. Professionele vakmensen die gedreven worden door passie voor hun vak: het bieden van of bijdragen aan de zorg voor kwetsbare mensen. Zij willen vanuit deskundigheid en persoonlijkheid van betekenis zijn voor hen.

Daarbij horen voor ons drie belangrijke kernwaarden: betrokken, betrouwbaar, ambitieus. Dat willen we zijn in steeds weer unieke behandelrelaties. Deze waarden en onderliggende mensbeelden geven een gemeenschappelijke basis aan ons werk.

Lef, creativiteit en flexibiliteit

In onze houding tonen wij lef, creativiteit en flexibiliteit, maar laten we ook zien dat we aanspreekbaar zijn op ons handelen. We zijn leergierig en nieuwsgierig. We voelen ons verbonden met onze zorgorganisatie, stimuleren ook anderen in hun ontwikkeling, werken graag in multidisciplinaire teams en dragen actief bij aan onderzoek, onderwijs en de ontwikkeling van organisatie en beleid, bijvoorbeeld tijdens onze ZOEM sessies.

We werken autonoom en nemen verantwoordelijkheid voor ons (be)handelen. We leggen achteraf verantwoording af, in een cultuur waar vertrouwen het uitgangspunt is, maar wel in gedragsregels is ingebed.

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Naar boven