Opleidingen in zorg en welzijn

Wij hebben verschillende opleidingsplaatsen voor mensen die willen werken en leren in de zorg en welzijn. Hiervoor zijn wij erkend als leerbedrijf door Calilbris. Wil je meer weten over het vak wat je bij ons gaat leren, kijk dan naar de kwalificatiedossier op de site van Calibris. We werken samen met ROC De Leijgraaf in Veghel en Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Kosten

We betalen je opleiding geheel of gedeeltelijk en daarnaast ontvang je salaris volgens de CAO-GGZ.

Wil je meer weten!

Wat betekent het voor jou om bij ons in opleiding te zijn

Opleidingsplaatsen?

Het aantal leerplaatsen varieert per opleiding en is aan een maximum gebonden. Het gaat in alle gevallen om een dienstverband van 32 tot 36 uur per week.

We vragen regelmatig kandidaten voor verschillende opleidingen: bekijk ons aanbod leerplaatsen bij onze vacatures.


  • Opleiding tot Ervaringsdeskundige (in combinatie met verpleegkundige- of SPH opleiding) lees verder (pdf) of lees de folder  (pdf).
  • Opleiding Verpleegkundige, kwalificatieniveau 4
  • Opleiding HBO-V duaal verkort, kwalificatieniveau 5
  • Opleiding HBO-V duaal, kwalificatieniveau 5

Toelatingseisen

In de arbeidsvoorwaarden, die je kunt lezen bij de beschikbare vacature, zijn de  toelatingseisen beschreven. Wanneer je er niet zeker van bent of je vooropleiding voldoende is, dan kun je contact opnemen met ROC de Leijgraaf in Veghel www.leijgraaf.nl betreft MBO verpleegkunde of Fontys Hogeschool Eindhoven www.fontys.nl met betrekking tot HBO- Verpleegkunde, voor SPH is dat de Hogeschool Arnhem Nijmegen www.han.nl

Solliciteren naar een opleidingsplaats?

Wil je solliciteren naar een opleidingsplaats? Lees verder