Menu

Banner Klik kaart

Wist je dat de GGZ op de 13e plek staat van de top 50 favoriete werkgevers 2017 (onderzoek Intermediair). Binnen  de non-profit sector zelfs op de 2de plek. Daar zijn wij trots op!

Betrokken professionals

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze menslievende zorg. Professionele vakmensen die gedreven worden door passie voor hun vak: het bieden van of bijdragen aan de zorg voor kwetsbare mensen. Zij willen vanuit deskundigheid en persoonlijkheid van betekenis zijn voor hen.

Daarbij horen voor ons drie belangrijke kernwaarden: betrokken, betrouwbaar, ambitieus. Dat willen we zijn in steeds weer unieke behandelrelaties. Deze waarden en onderliggende mensbeelden geven een gemeenschappelijke basis aan ons werk.

Lef, creativiteit en flexibiliteit

In onze houding tonen wij lef, creativiteit en flexibiliteit, maar laten we ook zien dat we aanspreekbaar zijn op ons handelen. We zijn leergierig en nieuwsgierig. We voelen ons verbonden met onze zorgorganisatie, stimuleren ook anderen in hun ontwikkeling, werken graag in multidisciplinaire teams en dragen actief bij aan onderzoek, onderwijs en de ontwikkeling van organisatie en beleid, bijvoorbeeld tijdens onze ZOEM sessies.

We werken autonoom en nemen verantwoordelijkheid voor ons (be)handelen. We leggen achteraf verantwoording af, in een cultuur waar vertrouwen het uitgangspunt is, maar wel in gedragsregels is ingebed.

Wij hebben verschillende opleidingsplaatsen voor mensen die willen werken en leren in de zorg en welzijn. Hiervoor zijn wij erkend als leerbedrijf door SBB. Wil je meer weten over het vak wat je bij ons gaat leren, kijk dan naar de kwalificatiedossier op de site van SBB.

We werken samen met ROC De Leijgraaf in Veghel, Fontys Hogeschool in Eindhoven, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Avans Hogeschool Breda.

Kosten

We betalen je opleiding geheel of gedeeltelijk en daarnaast ontvang je salaris volgens de cao van GGZ Nederland, zie hiervoor volgende link en verder naar CAO-GGZ.  

Wil je meer weten!

Wat betekent het voor jou om bij ons in opleiding te zijn? Lees meer over onze leerplaatsen(pdf)

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Ga naar boven

Achtergrond-blauw