Menu

Banner Klik kaart

Is uw vraag niet heel dringend en kunt u eventueel enkele dagen wachten op een antwoord, stel dan hier gerust uw vraag. Wij doen ons best deze zo zorgvuldig mogelijk te beantwoorden. Betreft uw vraag de gezondheid van uzelf of een naaste en maakt u zich ernstig zorgen, is de situatie ernstig verslechterd en/of wellicht levensbedreigend? Dan adviseren we u dringend om contact op te nemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Let op! Vragen over uw behandeling, het maken, verzetten of aanmelden van uw afspraken kunnen deze medewerkers niet beantwoorden. Neem s.v.p. contact op met uw behandelaar.

Vragen over geestelijke gezondheid?

Service en informatie
Wij bieden u ondersteuning door het beantwoorden van uw vragen. Ook verstrekken wij informatie over bijvoorbeeld ziektebeelden, behandelingen, financiën, mogelijkheden van leer werk plek of dagbesteding. Wij helpen u op weg naar de juiste personen binnen GGZ Oost Brabant en andere instellingen.

Luisterend oor
Het Cliëntenservicepunt is een ontmoetingspunt voor en door cliënten en familieleden en overige geïnteresseerden. De medewerkers zijn geen hulpverleners, maar ervaringswerkers die worden begeleid door een professional. Wij bieden u een luisterend oor. Als u een probleem of klacht heeft, leggen we uit waar u terecht kunt.

Tijdens de openingstijden kunt u zonder afspraak binnenlopen. Volg de voetstappen op de vloer in de hal en wij ontvangen u met een warm welkom en een kop koffie of thee. Stelt u liever een vraag via de website? Dat kan ook. Uiteraard behandelen wij deze in vertrouwen.

Contactgegevens en openingstijden

T 0492 - 84 44 21

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stel hier uw vraag

Adres: gebouw 't Warant, Wesselmanlaan 25a, 5707 HA  Helmond

Openingstijden

Onze medewerkers van het Cliëntenservicepunt zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar.Tijdens en buiten openingstijden is het Cliëntenservicepunt digitaal bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 • U kunt uw vraag ook stellen via de optie ‘Stel uw vraag’ 

 • Maandag 10:00u tot 13:00u
  Dinsdag 10:00u tot 13:00u
  Donderdag 10:00u tot 13:00u
 • Als er niemand aanwezig is en u een dringende vraag heeft neemt u dan contact op met communicatie via T 0492 – 84 6000.

 

Zorg voor naastbetrokkenen

Als familielid kunt u te maken krijgen met spanningen en conflicten, onbegrip van anderen en allerlei andere moeilijke situaties.

Ook kunt u zelf vragen hebben over de aandoening van een naaste, behandeling en over de wijze waarop u betrokken wordt bij de zorg voor een naaste. 

Op het familiespreekuur kunt u terecht met uw vragen en uw zorgen.

Er wordt naar u geluisterd en u krijgt praktische adviezen.

Op een laagdrempelige manier wordt op uw vragen en behoeften ingegaan. U hebt voor dit spreekuur geen verwijzing nodig en ook zijn er geen kosten aan verbonden.

Naast het familiespreekuur zijn er ook familiecursussen en kent GGZ Oost Brabant een Familieraad en -vertrouwenspersoon.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
 • De werkdag van ... Tom
  De werkdag van ... Tom
 • De werkdag van ... Manon
  De werkdag van ... Manon
 • De werkdag van ... Toon
  De werkdag van ... Toon

‘Het is fijn om weer het gevoel te hebben dat ik iets belangrijks doe’

© 2014 GGZ Oost Brabant | InformatieveiligheidDisclaimer Privacy-statement ISO9001 ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-blauw