Afdrukken

't Paapje te Boxmeer is per 1 juni 2021 gesloten. 

Tot  voor kort waren er in ’t Paapje te Boxmeer 10 en 12 woonvoorzieningen van GGZ Oost Brabant. Hier woonden 12 cliënten beschermd met zorg in de nabijheid. Anderhalf jaar geleden werd duidelijk dat ’t Paapje moest sluiten. In de afgelopen maanden zijn alle bewoners verhuisd naar andere locaties.

We beraden ons nu op de toekomst van het pand. Naar verwachting wordt hierover voor het einde van het jaar een besluit genomen. Zodra meer bekend is, zullen we buurtbewoners daarover informeren.

Leegstandbeheer

Tijdelijk leegstaand vastgoed vormt een geliefd doelwit voor vandalisme, inbraak of brandstichting. Bovendien bestaat met name in steden en op afgelegen plaatsen het risico dat een leegstaand pand gekraakt wordt. Dat willen we voorkomen.

Daarom is het pand in beheer bij Camelot tot er een bestemming voor het pand is gevonden. Camelot is een professionele organisatie die zorgt voor tijdelijke bewoning van het pand, zodat het niet onbeheerd leeg staat en in verval kan raken. Met de tijdelijke bewoners worden afspraken gemaakt over het gebruik en onderhoud van het pand en de bijbehorende tuin.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over Camelot Beheer en hun diensten kijk dan op hun website www.cameloteurope.com  of neem contact met hen op via T 088-2263568 of via
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook wanneer u melding wil maken van een situatie, laat het hen weten. Samen met u, werkt Camelot aan een veilige en rustige buurt.