Menu

Banner Klik kaart

Binnen dit dienstencentrum beheert GGZ Oost Brabant een afdeling met een tiental appartementen. Deze appartementen vormen samen een zogenaamde 'beschermde woonvoorziening'.

Onze cliënten zijn langdurig of blijvend afhankelijk van geestelijke gezondheidszorg, maar hebben wel voldoende mogelijkheden om redelijk zelfstandig hun dagelijkse activiteiten uit te voeren.

U komt in aanmerking voor wonen in Heelwijk als u een stabiel psychiatrisch ziektebeeld hebt en als uw somatische klachten niet allesbepalend zijn. Er mag sprake zijn van enige gedragsproblematiek, zolang die hanteerbaar is in de context van voortdurende begeleiding en een genormaliseerde woonomgeving.

Het geheel aan zorg is erop gericht om uw huidige niveau van psychisch, sociaal en lichamelijk functioneren zo optimaal mogelijk te handhaven. Daarnaast zullen wij u bij achteruitgang begeleiden. De regie ligt zoveel mogelijk bij u als cliënt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

© 2014 GGZ Oost Brabant | PrivacyDisclaimer   ISO9001 ISO9001 NEN

Ga naar boven

Achtergrond-blauw