Menu

banner nieuws

Op dinsdag 27 juni a.s. organiseert GGZ Oost Brabant een informatiebijeenkomst voor omwonenden en andere belangstellenden over de verbouwing van het voormalig Regionaal Gezondheidscentrum (RGC) aan de Burgemeester de Kuyperlaan 5 in Veghel tot woonzorgvoorziening voor ouderen. De bijeenkomst vindt plaats op de eerste verdieping van het RGC. Deze start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Waarom deze verbouwing?

In 2015 heeft GGZ Oost Brabant het besluit genomen de zorg van landgoed Coudewater in Rosmalen elders in de regio onder te brengen. Vanaf dat moment is er samen met bewoners en hun naasten gekeken naar hun woonwensen en hoe we daar invulling aan konden geven. Voor 54 oudere cliënten betekent dit dat de Burgemeester de Kuyperlaan – na een verbouwing – een geschikte locatie is.

Tijdens de bijeenkomst zullen Edwin Dommerholt, directeur GGZ Oost Brabant, Jan-Willem de Groot, projectmanager vastgoed GGZ Oost Brabant en Marie-Jeanne Sas, architect meer vertellen over de verbouwing en verhuizing. De aannemer zal de aanwezigen informeren over de bouwlogistiek tijdens de uitvoering. Uiteraard is er gelegenheid om van gedachten te wisselen en vragen te stellen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Ga naar boven

Achtergrond-blauw