Menu

banner nieuws

Op 17 augustus van 19.00 tot 21.00 uur organiseert de afdeling Vrije tijd en Welzijn de eerste Silent Disco van GGZ Oost Brabant. Deze gezellige, ongedwongen avond vindt plaats in de Carrousel en is bedoeld voor alle cliënten van GGZ Oost Brabant.

De Silent Disco is een avond voor cliënten en anderen die niet zo makkelijk de drempel overstappen van een uitgaansgelegenheid en teveel prikkels willen vermijden. Tijdens de Silent Disco draag je een koptelefoon, je kiest uit drie muzieksoorten. Op je koptelefoon gaat vervolgens een lampje branden die bij jouw muziek hoort. Zo kun je zien wie naar dezelfde muziek luistert en is het heel veilig om bij iemand te gaan staan of met iemand te dansen.
Silent disco

Vervoer
Voor vervoer naar Huize Padua kunnen de stickerbussen worden ingezet. Bijdrage € 2 euro per persoon, cliënten moeteen deze wel reserveren.

Vanaf september zijn naast cliënten van GGZ Oost Brabant, ook belangstellenden van buiten onze organisatie welkom bij de Silent Disco. Meer informatie hierover volgt.

Aanmelden en meer info via: Team Vrije Tijd & Welzijn, T 6124

Datum: 6 juli 2017

Ga naar boven

Achtergrond-blauw