Logo Personen Verward gedragDonderdag 31 mei a.s. organiseert de klankbordgroep van het project ‘Verward en dan?’ een regionale bijeenkomst. 

Deze groep bestaat uit mensen die persoonlijk of als naaste ervaringen hebben met verward gedrag en hoe daarmee is omgegaan door zorg- en veiligheidsorganisaties.

Op hun initiatief wordt een ontmoeting georganiseerd waarin ze met u willen delen wat er binnen het project tot nu toe is gerealiseerd.
Daarnaast is het inventariseren van tips en het bij elkaar brengen van ervaringen een belangrijk doel. Met name mensen met ervaring op dit gebied e/o werkzaam in de wijk zijn van harte welkom.

Wanneer Donderdag 31 mei van 16.00-19.00u. Inloop vanaf 15.30u. Voor soep en broodjes wordt gezorgd.
Waar Pieter Brueghelhuis, Middegaal 25, 5461 XB Veghel (www.pieterbrueghelhuis.nl)
Aanmelding Via de button onderaan deze flyer of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deelname is kosteloos.

Verward en dan?...
Hoe voorkomen en signaleren we in een vroeg stadium verward gedrag? Hoe organiseren we vervolgens ondersteuning die aansluit op behoeften van deze mensen en hun naasten?
In de regio Oost-Brabant zijn diverse partijen zoals gemeenten, politie, openbaar ministerie, zorg- en welzijnsorganisaties betrokken bij de zorg en ondersteuning van kwetsbare mensen.
Samen werken ze sinds 2016 aan een sluitende, humane aanpak rond de hulpvrager in het regionale project ‘Verward en dan?’

Bron: projectgroep Verward en dan? Robert Pols en Vivianne Viguurs