Menu

banner nieuws

De nieuwste editie van Link Magazine is uit! We zijn er trots op dat Tommie Niessen zijn verhaal wilde delen met ons.  Hij is zorgmedewerker, schrijver en vlogger en heeft een bestseller geschreven over werken in de zorg. Hij vertelt over zijn keuze voor de zorg en wat het hem brengt. Wij hopen dat dit meehelpt mensen te enthousiasmeren voor een baan in de zorg. Ervaringsverhalen Naast het interview met Tommie Niessen delen drie krachtige personen hun verhaal. Frank, Melinda en Hannie hebben een partner of kind met een psychische aandoening. Zij vertellen over wat dit betekent voor hun leven en hoe ze samen werken aan herstel. Inspirerend voor anderen in een soortgelijke situatie.

Knipsel

Thematische campagne
De Link maakt onderdeel uit van een thematische campagne van GGZ Oost Brabant met ervaringsverhalen als belangrijkste bron. Hiermee dragen we bij aan realistische beeldvorming rond kwetsbare mensen. Onderdelen hiervan zijn blogs, radiospotjes én de wekelijke vlogs van familie-ervaringsdeskundige Antje van Stekelenburg, die worden gepost op eigen social media.

Medewerkers en vrijwilligers krijgen morgen op de kerstfair een exemplaar uitgereikt. Het magazine is ook digitaal te lezen op www.facebook.com/link.ggzoostbrabant.nl of www.ggzoostbrabant.nl/linkmagazine.

We wensen je veel leesplezier! Opmerkingen welkom, stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bron: communicatie
Datum: 11 december 2018

Ga naar boven

Achtergrond-blauw