Menu

banner nieuws

2e hands kledingwinkel Boetiek ’t Laantje’ op Huize Padua organiseert donderdagavond 4 april haar jaarlijkse voorjaarsmodeshow, waarin cliënten diverse kleding showen, geheel afgestemd op het komende voorjaar. U kent het vast wel, die behoefte om uw kledingkast eens flink op te ruimen. Dan heeft u dat gedaan, maar wat ga je doen met die kleding, weggooien of weggeven?

images5C942KI3

De medewerkers van Boetiek ’t Laantje’ op Huize Padua zijn heel blij met deze kleding. Voordat de kleding in de winkel komt te hangen wordt deze, met veel zorg en aandacht, door de medewerkers na gekeken. Als de kleding in de winkel hangt, kunnen cliënten van GGZ, voor een klein bedrag, deze kleding kopen.

Kleding doneren
Kleding kunt u brengen tijdens de openingstijden 13.30 – 15.45 uur van de Boetiek op Huize Padua.

Voor cliënten met een “kleine beurs” is Boetiek ’t Laantje zeer welkom. De opbrengst komt ten goede aan activiteiten op het gebied van welzijn.

Dit jaar zijn cliënten oa.naar Nijmegen/pannenkoekenboot geweest.

Bent u benieuwd naar Boetiek ’t Laantje’ of de Voorjaarsmodeshow, u bent van harte welkom. De modeshow start om 19.00 uur in zaal Brouwershof, Kluisstraat 2 te Boekel. De zaal is geopend vanaf 18.45 uur.

Bron: Bertina Mank
Datum: 21 maart 2019

Ga naar boven

Achtergrond-blauw