Menu

banner nieuws

De Link-campagne van het voorjaar staat helemaal in het teken van ‘Met plezier en gezond leven’. In het magazine Link lees je naast het interview met presentatrice en oud-atlete Olga Commandeur, drie herstelverhalen van mannen die in balans blijven dankzij hun passie voor sport en bewegen. Verder vertelt ervaringswerker Marinke Stassen hoe verschillende mensen uit de wijk elkaar ontmoeten tijdens de vrijDAGhap ín Multifunctionele Accommodatie de Valuwe in Cuijk (MFA(). De Link is nu al digitaal te lezen via www.ggzoostbrabant.nl/link . Vanaf volgende week o.a. verkrijgbaar op de locaties van GGZ Oost Brabant.

Een gedrukt exemplaar ontvangen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beweegworkshop 15 april

Omdat wij het bewegen onder cliënten en medewerkers willen stimuleren, verzorgt Olga op maandag 15 april een workshop op ons Zorgpark Huize Padua in Boekel, van 10.00 tot 11.00 uur. Vervolgens is er een Meet & greet met Olga. Iedereen is van harte uitgenodigd om (gratis!) aan deze workshop deel te nemen. Aanmelden is niet nodig!

Bron: Communicatie
Datum: 28 maart 2019

Ga naar boven

Achtergrond-blauw