App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner nieuws

De Raad van Toezicht van GGZ Oost Brabant heeft Anne-Marie Schram, psychiater per 1 september 2019 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van GGZ Oost Brabant naast bestuursvoorzitter Fred Pijls MHA.

annemarie

Vanuit collegiaal bestuur zetten beide bestuurders de ingeslagen organisatiekoers ‘Bevlogen Realiseren van gezondheid die je je familie gunt’ voort; Anne-Marie zal zich voornamelijk richten op de zorginhoudelijke portefeuilles, de focus van Fred ligt met name op de bedrijfsvoering.

Momenteel werkt Anne-Marie als directeur behandelzaken/psychiater bij GGz Centraal waar ze in 2010 begon als directeur behandelzaken van de zorgeenheid Veluwe & Veluwe Vallei. Sinds 2017 is zij directeur van de zorgeenheid Eemland. Ze heeft zich niet alleen met toewijding ingezet als directeur, maar ook als uitvoerend psychiater voor cliënten die langdurige of acute psychiatrische zorg nodig hebben.

In haar Veluwe-periode bracht ze de ambulantisering van de zorg in een stroomversnelling en leidde ze verschillende organisatieveranderingen in goede banen. In de regio Eemland heeft ze - samen met netwerkpartners in de zorg - de basis gelegd voor de vormgeving van herstelgerichte zorg.

De Raad van Toezicht over de komst van de nieuwe bestuurder: “We zijn verheugd dat de Raad van Bestuur weer op sterkte is en samen met de medewerkers de ingezette koers toekomstgericht kan doorontwikkelen en verstevigen.”

Bron: Raad van Bestuur

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer Privacy-statementISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-blauw