Menu

banner nieuws

De prijs voor de Gouden Held 2019 van GGZ Oost Brabant is uitgereikt aan Martijn van Dongen. Martijn is teamleider acute psychiatrie (High Intensive Care, Acuut Zorg Team en Intensive Home Treatment) in de regio Oss/Uden/Veghel. Hij geeft volgens de jury het beste gestalte aan het veiligheidsbeleid van GGZ Oost Brabant.

PHOTO 2019 11 12 13 22 32 1Martijn kreeg de prijs - een gouden beeldje en een bedrag voor een leeractiviteit op het gebied van kwaliteit en veiligheid - uit handen van bestuurslid Anne-Marie Schram en geneesheer-directeur Henk Hanegraaf. De overige genomineerden Marijke Toonen en Manon Blankers werden in de bloemen gezet.

Over Martijn
Martijn heeft de veiligheid van de medewerkers en de cliënten hoog in het vaandel staan. Hij heeft daarbij niet alleen oog voor de High Intensive Care, waar hij teamleider is, maar ook de overige medewerkers en cliënten, zoals de receptie. Martijn is een degelijke en betrouwbare partner, die goed luistert en tussen de verschillende betrokken partijen kan schakelen. En een doorzetter: bij tegenslag of als het lang duurt geeft hij niet op. Hij heeft een goede relatie met ketenpartners zoals de politie opgebouwd. Veiligheid is bij Martijn niet alleen een woord, het leeft bij hem. Hij is uiterst betrouwbaar en gaat zorgvuldig te werk, kwaliteiten die van groot belang zijn voor de veiligheid. Dat geeft een gerust gevoel.

Verkiezing Gouden Held
Na een nominatieronde kiezen de leden van de regiegroep Veiligheid één van de genomineerden tot Gouden Held! Eerder zijn verkozen tot Gouden Held: Ton Dominicus, Mietske van Hooff, Eric Somers, Henriette aan de Stegge, Jaap Jacobs en Ronnie van Diemen.

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw