Menu

banner nieuws

We hebben de afgelopen periode ontzettend veel reacties gekregen op het LTHPerspectief. Wij bedanken iedereen hiervoor en zijn blij met de steun voor de ingeslagen route. Ondanks de situatie waarin we ons nu als organisatie en maatschappij bevinden, gaan we door met de transformatie van Huize Padua.

Plan aangescherpt

De verkregen input zorgde er voor dat we het LTHPerspectief op enkele onderwerpen hebben aangescherpt en hebben uitgebreid met een onderdeel 'ontwikkeling en innovatie in de zorg'. Daarnaast gaan we de komende maanden een notitie opstellen waarin de uitgangspunten rondom het thema duurzaamheid worden uitgewerkt. Op 12 mei heeft de Raad van Bestuur een besluit genomen dat nu ter advisering aangeboden is aan de medezeggenschapsorganen. Het streven is om het LTHPerspectief deze zomer definitief vast te stellen.  

Input verzamelen en vragen beantwoorden

Alle input die we de afgelopen periode kregen, verzamelden we in een werkboek. Het geeft een mooi overzicht van alle tips, tops en vragen die zijn ingediend. U kunt het werkboek in pdf-vorm bekijken. In het document ziet u ook gestelde vragen staan. U kunt de vragen en antwoorden daarop hier bekijken. Komen er (nieuwe) vragen bij u op? Mail ze gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdelijke maatregelen

Ook is er een besluit genomen over tijdelijke maatregelen die genomen worden voor gebouwen waarin we nog enkele jaren zorg blijven verlenen. U kunt hierbij denken aan het uitvoeren van schilderwerk, het vervangen van vloeren, het vernieuwen van sanitair en het plaatsen van klimaatbeheersingssystemen. We verwachten dat de werkzaamheden in de periode augustus 2020 tot februari 2021 worden uitgevoerd.

 Intentieverklaring Herenboeren ondertekend

Een andere mooie stap die we recent hebben gezet, is het sluiten van een Intentieverklaring met de Herenboeren. Samen gaan we onderzoeken of inpassing van de Herenboeren op Huize Padua haalbaar is. We gaan bijvoorbeeld kijken naar hoe we kunnen samenwerken, welke rol cliënten kunnen vervullen of wij voedsel kunnen afnemen van de Herenboeren en wat de beste plek voor de Herenboeren is op het landgoed.

Allemaal mooie ontwikkelingen die ervoor zorgen dat we weer een stap dichterbij een levendig landgoed zijn. Zodra er weer nieuws is, hoort u dat uiteraard van ons!

Ga naar boven

Achtergrond-blauw