Menu

banner nieuws

Afscheid burgemeester BoekelMet een warm welkom werden burgemeester Pierre Bos en zijn familie op Huize Padua ontvangen door bestuursvoorzitter Fred Pijls en directeur zorg Koen van Haaren. Na 12,5 jaar gaat de burgemeester met pensioen. Tijdens zijn afscheidsronde door de gemeente Boekel kon een laatste bezoekje aan Huize Padua natuurlijk niet ontbreken.

Op zaterdagochtend 29 mei is er officieel afscheid genomen van Pierre Bos als burgemeester van Boekel. De burgemeester werd met een huifkar, samen met zijn vrouw Toos, zijn kinderen en kleinkinderen vanaf het Raadhuis in Boekel naar de raadsvereniging in Venhorst gereden. Aansluitend was er een woord van dank namens het college van B&W door locoburgemeester Marius Tielemans. Waarbij de burgemeester officieel werd uitgeroepen tot Ereburger met bijpassende penning, speld en oorkonde. 

Aandenken

Na de bijeenkomst is de burgemeester samen met zijn familie in zijn huifkar door Boekel gereden voor zijn afscheidsronde. Bij zijn stop aan Huize Padua werd hij verwelkomd door Fred Pijls: ‘’Je hebt altijd een ontzettend warm hart gedragen aan de medewerkers en cliënten van Huize Padua’’ Namens Huize Padua ontving de burgemeester het bindboek van ‘Ons Kloosterpad’ als afscheidscadeau. Dit boek bestaat uit vijftien kloosterlocaties die je onderweg, tijdens het lopen van Ons Kloosterpad, tegenkomt. Het boek bevat ook de wandelkaarten van de vijftien etappes met meer bijzondere kloosters, abdijen en kapelletjes door het landschap, dorpen en steden van de provincie Noord-Brabant. Als aandenken aan Huize Padua krijgt de burgemeester een speldje van Fred met De Kluis, het oudste gebouw van Huize Padua erop, dat tevens onderdeel uitmaakt van de route. ‘’Heel erg bedankt voor dit mooie aandenken’’, aldus burgemeester Bos

Bron: communicatie

Ga naar boven

Achtergrond-blauw