Menu

banner nieuws

Bij GGZ Oost Brabant zien we elke dag dat mensen voortdurend leren van elkaar. Of je nu cliënt, hulpverlener, ervaringsdeskundige, invalkracht of stagiair bent; met al die verschillende perspectieven dagen we elkaar uit om anders naar de dingen te kijken. Zo voeden we elkaar. Om die reden biedt GGZ Oost Brabant ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontwikkelen. Het past bij onze visie op herstelgerichte zorg en duurzame inzetbaarheid.

GGZ Oost Brabant werkt al jaren samen met sociale partners als IBN, Atlant en de Weener Groep. We hebben tientallen medewerkers aan het werk op een werkervaringsplek, of met een WW-, Wajong-, WIA- of WAO-uitkering. De komende jaren zetten we nog actiever in op sociaal ondernemerschap. GGZ Oost Brabant ziet social return en de Participatiewet als een mooie, natuurlijke ontwikkeling die naadloos aansluit bij onze organisatiedoelen. Lees de komende weken in onze artikelreeks  over hoe wij sociaal ondernemen inzetten!            

'De komende jaren zetten we nog actiever in op sociaal ondernemerschap'  

 

Heb je ideeën of vragen?
GGZ Oost Brabant   hecht grote waarde aan de ideeën van anderen; zowel van mensen binnen de eigen organisatie als uit ons netwerk. Samen komen we tot betere resultaten. Wilt u meepraten over onze inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Graag!
Bel of mail naar projectleider Esther Verhagen:   T  0492-846121   E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven

Achtergrond-blauw