Menu

banner nieuws

Er is een nieuwe versie verschenen van het herstelboekje ‘Vallen en weer opstaan’. De eerste editie van deze uitgave dateert van oktober 2014. Omdat het boekje erg werd gewaardeerd en de ontwikkelingen in de herstel ondersteunende zorg niet stil hebben gestaan, was het tijd om deze te herzien.  Het resultaat mag er zijn, dankzij iedereen die een bijdrage heeft geleverd of zijn verhaal wilde vertellen voor deze uitgave. Het is een totaal geactualiseerde versie met verhalen uit de hele organisatie, van kind en jeugd tot de specialistische zorgcircuits, met inbreng van o.a. ketenpartners, behandelaren, cliënten en leveranciers.   

Het boekje is bedoeld voor iedereen: cliënten, medewerkers, ketenpartners en andere belangstellenden. De uitgave is te lezen via www.ggzoostbrabant.nl/vallenenweeropstaan

Wil je in het bezit komen van een gedrukt exemplaar stuur dan een mailtje met je NAW-gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Knipsel

Bron: communicatie
Datum: 5 januari 2017
 

 

Ga naar boven

Achtergrond-blauw