App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner nieuws

Wij zijn diep geraakt door het vreselijke ongeluk van vanochtend in Oss, waarbij vier kinderen zijn omgekomen en twee zwaargewonden zijn gevallen. Dit raakt ons allemaal. Ons medeleven gaat uit naar de ouders en families van de slachtoffers, hun naasten, de school, kinderopvang en alle andere betrokkenen.

Binnen Oss is de verslagenheid groot. Veel collega’s wonen in Oss en omgeving en daarmee komt dit drama dichtbij.

Waar gewenst hebben we ter ondersteuning van betrokkenen en hun hulpverleners onze expertise ingezet en we zullen ook de komende tijd beschikbaar blijven.

Oscar Dekker, Fred Pijls
Raad van Bestuur

Tijdens het afscheid van de zorg op Coudewater is het boek Weg van het landgoed – Herinneringen aan de psychiatrische zorg op Coudewater 1870 – 2018 - gepresenteerd.

Cover boek
Dit unieke boek neemt u mee op een reis door de tijd. Deze start in 1870 toen het Psychiatrisch Ziekenhuis Coudewater haar deuren openden. Eind mei dit jaar hebben de laatste cliënten het landgoed verlaten. Daartussen ligt bijna 150 jaar geschiedenis van psychiatrische zorg met vele dierbare herinneringen van markante bewoners en bevlogen medewerkers. U leest ze in dit prachtige boek! Wilt u - tegen een kleine vergoeding - een exemplaar aanschaffen? Lees hier meer>

Bron: communicatie

Henk van de Goor vertelt aan Antje waarom het boek 'Weg van het landgoed' heel erg de moeite waard is om te lezen.

Bekijk hier de vlog>

Bron: communicatie
Datum:
17 september 2018

Pagina 1 van 70

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer Privacy-statementISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-blauw