Twee behandelaren van NAH Huize Padua houden vanaf deze week ook een polispreekuur op revalidatiecentrum Tolbrug in ’s-Hertogenbosch. Psychiater Bert ter Mors zal samen met SPV’er Frank Wiendels één dag in de maand werkzaam zijn op locatie Tolbrug. Het spreekuur is voor zowel patiënten en hun familieleden. Ook kunnen hulpverleners terecht voor consultatie en advies. 

20110716 tolbrug Gebouwen buiten 3

De samenwerking tussen NAH Huize Padua en Tolbrug is altijd erg goed geweest. “We constateerden dat het tijd werd om deze te intensiveren. We kunnen de service voor onze cliënten verbeteren door ook op buitenpoli’s onze expertise aan te bieden. Door uitwisseling van deze kennis ontstaat een win-win situatie voor cliënten, artsen en behandelaren in de ketenzorg”, aldus zorgmanager Marieke Fleskens.

Minder schotten, minder reistijd
“Consultatie op locatie doen we al een aantal jaren vanuit onze expertise op het gebied van hersenletsel. Het is voor ons als hoogspecialistische zorgaanbieder van belang om in de keten nauw samen te werken. Hiermee kunnen we hoogwaardige zorg bieden en onze cliënten ervaren minder schotten in de zorg. Zij komen veelal van buiten onze regio. Met de buitenpoli op locatie Tolbrug kunnen we onder andere de reisafstand verkorten voor de cliënt. Bijkomend voordeel is dat we ook de zorgprofessionals en artsen van de Tolbrug kunnen voorzien van raad en daad op gebied van complexe casuïstiek rondom hersenletsel.”

Afspraak
Frank Wiendels en Bert ter Mors zullen vanaf donderdag 13 september maandelijks spreekuur houden op locatie Tolbrug. Het spreekuur is alleen op afspraak, en op basis van verwijzing van een (huis)arts of medisch specialist bereikbaar, via het secretariaat van Huize Padua. Tel nr: 0492- 846422.

Bron: Marieke Fleskens
Datum: 13 september 2018