Activiteitencentrum houdt Open Huis met een feestelijk tintje

Bezoekers van de Inloop en medewerkers van GGZ Oost Brabant organiseren een feestelijke open dag voor buurtbewoners en alle overige geïnteresseerden die het centrum een warm hart toe dragen of juist willen kennismaken. Het activiteitencentrum dat mensendagelijks ontmoeting, creatieve-, educatieve- en arbeidsmatige activiteiten aanbiedt, zet op zondag 13 september 2015 haar deuren wagenwijd open. Er is voor ieder wat wils, voor jong en oud, dus iedereen is welkom!

Een enthousiast team bezoekers, medewerkers, en vrijwilligers is al lange tijd bezig met de voorbereidingen. Alles wordt zelf geregeld, van de promotie tot het ontwerp van de posters en de flyers (die in heel Uden en omstreken worden verspreid). Er zijn hapjes en drankjes voor de gasten. Ook is nagedacht over een divers en feestelijk programma. Zo zijn er schilder- en keramiekworkshops te volgen die gegeven worden door de bezoekers. U kunt een kijkje nemen in de creatieve ruimte en in de werkplaats waar met hout gewerkt wordt. De zelfgemaakte producten zullen ge├źxposeerd worden en zijn ook te koop. Geniet van de live muziek van de 'Happyband'.

Het belooft een mooi feest te worden. De koffie staat klaar, dus kom langs! Wij zien u graag op in de Inloop Uden, Violierstraat 11 in Uden. De open dag duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Over Inloop Uden
De Inloop is een Ontmoetings en Dagactiviteitencentra (ODAC's) in Uden.Hier worden ontmoeting, creatieve-, educatieve- en arbeidsmatige activiteiten aangeboden aan mensen met psychosociale problemen.Naast het vieren van feest, wil de Inloop met deze open dag ook mensen uit de nabije omgeving graag nader laten kennismaken met de activiteiten en de mensen die hier dagelijks komen.

Bron: Inloop Uden