Menu

banner nieuws

werkplaatsOnze trajectbegeleiders staan ook weer in 2016 paraat om te helpen bij het realiseren van werkwensen (loopbaanwensen) van cliënten.

Ondersteuning bij werken, leren en loopbaan Deelnemen aan het maatschappelijke leven draagt bij aan herstel. Toch is leren, werken en een loopbaan vaak niet vanzelfsprekend voor mensen met psychiatrische klachten. Wanneer een cliënt ondersteuning nodig heeft bij het zoeken naar werk of kost het veel moeite om een baan te behouden? Dan bent u bij ons aan het goede adres.Bij GGZ Oost Brabant werken trajectbegeleiders die mensen met een psychiatrische aandoening ondersteunen bij terugkeer in het arbeidsproces.

Voor wie en door wie?
Voor hen die hulp nodig hebben bij het realiseren van een werkwens of bij het behouden van werk. Zij kunnen ondersteuning krijgen van een trajectbegeleider. Op onze website zijn ook alle trajectbegeleiders te vinden via http://www.ggzoostbrabant.nl/onze-specialisten

s1 s2 s3 s4
Deze en nog meer trajectbegeleiders helpen u graag.

Meer informatie, aanmelding, kosten, contact
Klik hier voor de vernieuwde informatiefolder ‘Trajectbegeleiding, van WERKwens tot WERKelijkheid’. Deze info is ook te vinden op www.ggzoostbrabant.nl/trajectbegeleiding.

Of neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bron: A. van Lankvelt, trajectbegeleiding

Ga naar boven

Achtergrond-blauw