Menu

banner-PVP

Banner Klik kaart

De PVP weet precies welke rechten en plichten u als cliënt in de geestelijke gezondheidszorg heeft. Hij behartigt uw belangen zoals u die zelf ziet, en doet niets zonder uw toestemming. De PVP is onafhankelijk en werkt niet voor de GGZ Oost Brabant.

Contact

U kunt contact opnemen met:

Rieke Dirks

Locatie: regio Boekel, Oss/Uden/Veghel, Boxmeer en Noord-Limburg

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M  06 - 55 91 23 62 

Kim Klinkenberg

Locaties: regio Helmond

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M. 06 - 82 98 67 48 

PVP-online

Wilt u snel informatie, dan kunt u gebruik maken www.pvp.nl.

Helpdesk stichting PVP E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u als ambulante cliënt vragen of klachten, dan kunt u de Helpdesk van de Stichting PVP bellen of mailen als er sprake is van dwang of drang. Voor meer informatie bekijk deze folder.

U ontvangt advies van een PVP die deskundig is op het gebied van rechten en plichten. Bereikbaar van ma t/m vrij van 10.00 – 16.00 uur en op za van 13.00 -16.00 uur via T 0900 - 444 88 88.

Anoniem chatten is ook mogelijk. Indien mogelijk wordt uw vraag of klacht direct via de chat afgehandeld. Mocht er persoonlijke of telefonische ondersteuning nodig zijn en u gaat daarmee akkoord, dan kan dat alsnog worden geregeld.  De chat is open van maandag t/m donderdag van 19.00 tot 21.00 uur en is bereikbaar via www.pvp.nl.

Ga naar boven

Achtergrond-oranje