App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner--ervaringsverhalen

Banner Klik kaart

Heidi Schijvens-kleinWerk: heeft haar eigen bedrijf in netwerkmarketing

Hobby’s: kienen en darten

Angst: dat haar kinderen iets overkomt

‘Mijn kinderen achterlaten was hartverscheurend’

“Ik legde mijn kinderen in bed, pakte mijn spullen en vertrok. Het was hartverscheurend om mijn kinderen achter te laten, die destijds pas 1 en 2 jaar waren. Ik stapte bij de GGZ Oost Brabant binnen en zei ‘ik heb nú hulp nodig, ik ga niet terug naar huis’. Als in 2006 iemand tegen me had gezegd ‘spring uit het raam’, had ik het gedaan. Ik zag het leven echt niet meer zitten. Altijd deed ik alles voor een ander, ik dacht nooit eens aan mezelf. Tot de emmer overliep: ik was opgebrand.

Drie weken lang werd ik opgenomen op de PAAZ-afdeling. Daarna heb ik nog ruim anderhalf jaar lang, drie dagen in de week, therapie gehad. Dit was confronterend, maar dankzij de therapie is mijn eigenwaarde gestegen en heb ik geleerd om hulp te vragen wanneer het nodig is. Mijn man en de meeste mensen in mijn omgeving veroordelen me niet en accepteren me zoals ik ben. Alleen de band met mijn schoonfamilie is volledig verwoest: zij kunnen mijn aandoening niet accepteren.
Ik ben trots dat ik de strijd met mezelf ben aangegaan. Het leven is weer mooi, de toekomst heeft weer zin en ik geniet van ieder moment samen met mijn gezin.”

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer Privacy-statementISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje