Menu

Banner Klik kaart

Lian van Gils

“‘Als jij komt fitnessen, zorg ik dat je kilo’s kwijtraakt’, zei onze activiteitenbegeleider tegen me. Dat leek me wel wat. Ik heb overgewicht en wil graag afvallen. Sindsdien sport ik drie keer per week in de fitnessruimte hier op Huize Padua. Het gaat super, ik sta ervan te kijken dat ik het kan! Ik ben al drie kilo kwijt en hoor vaak dat ik er zo mooi uit zie, dat doet me goed!

Mijn begeleider zegt dat ik een sterke vrouw ben. Als hij tijdens het sporten roept: ‘je kunt het Lian’ ga ik nog harder te keer. Hij is belangrijk voor mij, hij motiveert me om het vol te houden. Ook als ik niet zo lekker in mijn vel zit en me terugtrek in mijn appartement, probeer ik altijd te gaan fitnessen. Ik weet dat het goed voor me is!

Ik heb best veel verdriet over mijn zonen en kleindochter die ik niet zo vaak zie als ik zou willen en mijn lievelingsbroer die ernstig ziek is. Ik pieker er vaak over. Even met iets anders bezig zijn helpt me er wat minder aan te denken.

Op Huize Padua heb ik mijn gemak en rust gevonden. Ik woon hier nu bijna 15 jaar. Het is fijn om mijn eigen plek te hebben en te weten dat hulp en steun in de buurt is als ik dat nodig heb. Als me iets dwars zit, kan ik het er uitgooien. Dat lucht op.”

Lian woont op de afdeling Kraanmeer op Huize Padua, een afdeling van het zorgcircuit LVB-P.

Meer weten? www.ggzoostbrabant.nl/lvbp

 

 

 

 

© 2014 GGZ Oost Brabant | InformatieveiligheidDisclaimer Privacy-statement ISO9001 ISO9001

Ga naar boven