Status van de Contractering 2020 zorgverzekeraars

In onderstaand overzicht staan de zorgverzekeraars (concerns).

De  bijbehorende onderliggende verzekeraars/labels kunt u hier vinden.


Verzekeraar (concerns)

Contractering 2020

CZ

Overeenkomst

VGZ

Overeenkomst

Zilveren Kruis

Overeenkomst

Menzis

Overeenkomst

VRZ

-       Zorg en zekerheid

-       ONVZ

-       ENO

Overeenkomst

ASR

Overeenkomst

DSW

Overeenkomst

Caresq (Iptiq/Eucare)

Overeenkomst

Met een aantal zorgverzekeraars is er reeds een contract voor 2020 overeengekomen. Echter met een aantal zorgverzekeraars zijn wij nog in onderhandeling/gesprek. Het is wel de verwachting dat wij uiteindelijk met alle zorgverzekeraars tot een contract voor 2020 zullen komen.

Ook de zorgverzekeraars publiceren op hun eigen websites met welke zorgaanbieders al contracten zijn afgesloten en met welke zorgaanbieders ze geen contract hebben of nog in onderhandeling zijn.

Het staat iedereen vrij om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Wij geven daarover vanuit GGZ Oost Brabant geen advies.

Indien wij nog in onderhandeling zijn met een bepaalde zorgverzekeraar kun je wel aanmelden, we gaan er immers vanuit dat we binnenkort een contract sluiten. Indien er geen contract zou komen dan wordt de behandeling niet volledig vergoed. Welk deel wel? Dat is afhankelijk van de polis. Dit kun je nagaan bij je zorgverzekeraar.

De reeds gestarte/lopende behandelingen vanuit 2019 wordt door de zorgverzekeraars, ook als er geen contract komt voor 2020, volledig vergoed.

© 2014 GGZ Oost Brabant | InformatieveiligheidDisclaimer Privacy-statement ISO9001 ISO9001

Ga naar boven