Hedi Eggenhuizen is medewerker servicepunt en O&O.

hedi  h.m.l.h.  eggenhuizen-giebels 200x137

‘De minder leuke kanten aan mijn werk heb ik nog niet ontdekt’

“Plannen en organiseren, dat vind ik leuk om te doen. Ook de diversiteit binnen dit werk spreekt me aan; ik heb contact met veel verschillende medewerkers. Het klinkt misschien cliché, maar de minder leuke kanten aan mijn werk heb ik nog niet ontdekt; ik zie in veel een uitdaging. Soms is het rennen, zweten, blazen, maar dat hoort er nou eenmaal bij.”

“Als medewerker servicepunt plan, organiseer en regel ik ruimtes voor cursussen en trainingen. Ik doe dit werk nu vier jaar. Twee jaar geleden heb ik de deeltijdopleiding HBO management afgerond. Ik werkte daarnaast fulltime, dus dit was soms wel zwaar. Ik zie veel dingen die ik tijdens mijn opleiding geleerd heb terug in mijn werk.”

“Er werd al lang gesproken over dat de aanmelding voor cursussen en trainingen geautomatiseerd moest worden. Toen we hier anderhalf jaar geleden toestemming voor kregen, is het leerportaal opgezet. We hebben het leerportaal geïmplementeerd via
de PMC (projectmatig creëren) methode. Ik ben hier vanaf het begin af aan betrokken bij geweest. Het leerportaal moet vooral duidelijk en overzichtelijk zijn voor alle medewerkers. Gelukkig zijn de medewerkers die zich al hebben aangemeld er erg enthousiast over.”

“Op 1 januari van dit jaar was de livegang. Vanaf nu kunnen alle medewerkers zich dus via het leerportaal aanmelden voor cursussen en trainingen. Het is wel de bedoeling dat medewerkers dit altijd doen in overleg met de leidinggevende. De volgende stap is dat e-Learning aan het leerportaal wordt toegevoegd. Zo kunnen medewerkers straks ook een online training volgen.”

Ga naar boven