Menu

banner-dagbesteding

Banner-Klik-kaart-wonen-dagbesteding

Binnen de traject Vier! (herstelacademie)  hebben bezoekers/cliënten de mogelijkheid om met een WMO indicatie kennis te maken met diverse workshops. Workshops die gericht zijn op dagbesteding zoals; sport, ontspanning, leefstijl en creatieve vaardigheden. Deze workshops worden gegeven voor een duur van 8 tot 12 weken en vervolgens wordt met de medewerker gekeken naar de mogelijkheden binnen de wijk, om hier de bezoeker/cliënt te laten aansluiten. Gewoon bij die club, vereniging, buurthuis of sportschool.

Tevens bieden wij workshops die gericht zijn op herstel, hierbij hebben onze ervaringsdeskundige een belangrijke rol. Zij geven binnen traject Vier! ( herstelacademie) cursussen en trainingen zoals de WRAP, Herstellen doe je zelf en een Prettig gesprek.

Vanuit het Fact team worden ook leergroepen aangeboden zoals o.a. slaapcursus, opkomen voor jezelf, kort lontje, balans inspanning/ontspanning, etc. Daarnaast hebben we ook diverse educatie groepen. Deze groepen worden nog ingezet voor cliënten in het kader van behandeling. Het is mogelijk om cliënten vanuit GGZ deel te laten nemen, dus ook cliënten die niet bij Fact Uden in behandeling zijn maar binnen een andere GGZ locatie.

De herstelacademie heeft iedere 12 weken een nieuw aanbod met wisselende programma’s. Daarnaast is de samenwerking met ketenpartners erg belangrijk. “Door en Voor” en “Ons Welzijn” zijn o.a. organisaties die ook hun aanbod doen binnen de herstelacademie.

© 2014 GGZ Oost Brabant | PrivacyDisclaimer   ISO9001 ISO9001 NEN

Ga naar boven

Achtergrond-oranje