Menu

banner-clientenwaardering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Banner Klik kaart

De zorgverleners van GGZ Oost Brabant willen graag weten hoe cliënten de hulpverlening van GGZ Oost Brabant ervaren of ervaren hebben. Hoe is de bejegening, is de hulpverlening voldoende bereikbaar en wordt er voldoende informatie verstrekt zijn voorbeelden van vragen die in het kader van cliënt waarderingsonderzoek aan de cliënt gesteld worden.

Dit gebeurt tijdens de behandeling door de cliënt te vragen een vragenlijst in te vullen; in de meeste gevallen wordt hierbij gebruik gemaakt van de Consumer Quality Index (CQI). Soms wordt er gebruik gemaakt van een andere vragenlijst. De uitkomsten van de vragenlijsten kunnen tijdens een behandelgesprek besproken worden; op de woonafdelingen worden de resultaten besproken in groepsverband. Met de resultaten van het onderzoek worden gerichte acties ondernomen om de dienstverlening te verbeteren.

Klik hier voor uw waardering!

© 2014 GGZ Oost Brabant | PrivacyDisclaimer |   Toegankelijkheidsverklaring  ISO9001 ISO9001 NEN

Ga naar boven

Achtergrond-blauw