Menu

banner-zorggroepen

Banner Klik kaart

De afdeling Communicatie ondersteunt de medewerkers van GGZ Oost Brabant in hun communicatie binnen en buiten de organisatie met cliënten en hun naasten, verwijzers, ketenpartners en andere externe relaties.

Het multidisciplinaire team verzorgt van strategie tot operatie een breed scala aan modaliteiten. Van advies, facilitering van dialoog en draagvlak, PR, woordvoering tot het uitgeven van crossmediaal publieksmagazine Link+, digitale en social media.

De afdeling bestaat uit 8 medewerkers. Op het Cliëntenservicepunt in Helmond werkt tevens een aantal vrijwilligers.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vivianne Viguurs, manager communicatie. T 0492 - 84 6000

Heeft u specifieke vragen? Bent u geïnteresseerd in een interview met deskundigen? Bent u op zoek naar content voor een radio- of tv-programma of digitale media?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vivianne Viguurs, manager communicatie. T 0492 - 84 6000 | E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Regels fotografie, film en geluid

Om de privacy van bewoners, cliënten en medewerkers te waarborgen, is het niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming van de afdeling Communicatie:

  1. Opnamen te maken in gebouwen of op terreinen van GGZ Oost Brabant 
  2. Terreinen of gebouwen van GGZ Oost Brabant te betreden met ingeschakelde opnameapparatuur. Hieronder verstaan we alle vormen van beeld- en geluidsregistratie.
Ga naar boven

Achtergrond-blauw