App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-zorggroepen

Banner Klik kaart

De afdeling Communicatie ondersteunt de medewerkers van GGZ Oost Brabant in hun communicatie binnen en buiten de organisatie met cliënten en hun naasten, verwijzers, ketenpartners en andere externe relaties.

Het multidisciplinaire team verzorgt van strategie tot operatie een breed scala aan modaliteiten. Van advies, facilitering van dialoog en draagvlak, PR, woordvoering tot het uitgeven van crossmediaal publieksmagazine Link+, digitale en social media.

De afdeling bestaat uit 8 medewerkers waaronder een info-coördinator van de Cliëntenservicepunt in Helmond en Oss. Een vijftiental vrijwilligers dragen hun welkome steen bij aan het Cliëntenservicepunt.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vivianne Viguurs, manager communicatie. T 0492 - 84 6000

Heeft u specifieke vragen? Bent u geïnteresseerd in een interview met deskundigen? Bent u op zoek naar content voor een radio- of tv-programma of digitale media?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vivianne Viguurs, manager communicatie. T 0492 - 84 6000 | E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Regels fotografie, film en geluid

Om de privacy van bewoners, cliënten en medewerkers te waarborgen, is het niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming van de afdeling Communicatie:

  1. Opnamen te maken in gebouwen of op terreinen van GGZ Oost Brabant 
  2. Terreinen of gebouwen van GGZ Oost Brabant te betreden met ingeschakelde opnameapparatuur. Hieronder verstaan we alle vormen van beeld- en geluidsregistratie.

Cliënten, hun naasten, verwijzers, omwonenden. Mensen waarmee wij in verbinding staan, informeren wij stelselmatig over ons werk via publicaties. Dit doen wij onder andere via LINK, het magazine van GGZ Oost Brabant over psychische gezondheid. Dit magazine verschijnt 2 tot 3 keer per jaar. We proberen via dit magazine bij te dragen aan de juiste beeldvorming over de geestelijke gezondheid.

Daarnaast hebben wij voor omwonenden van ons Zorpark Huize Padua, waar wij cliënten met een langdurende zorgvraag behandeling, dagactiviteiten en woon- en verblijfsvoorzieningen bieden, de uitgave Padua Actueel.

Onze cliënten hebben hun eigen uitgave: de tweemaandelijkse Horizon. Informatie over de activiteiten van de Familieraad leest u in hun nieuwsbrief.

 

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer Privacy-statementISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-blauw