App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-OLIM

Banner Klik kaart

Wat is Olim?

Stichting Olim is opgericht op 29 juni 1929. De statuten omschrijven het doel als volgt: 'Het verrichten van alle denkbare activiteiten die de geestelijke gezondheidszorg in oostelijk Noord-Brabant in zijn algemeenheid ondersteunen, waarbij in het bijzonder aan activiteiten en de doelstelling van GGZ Oost Brabant kan worden gedacht en het doen van al wat hiermee rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord."

Doelstelling

Voor de invulling van de doelstelling het subsidiebeleid van de stichting gericht op projecten waarin kwaliteit van zorg centraal staat. Deels zijn dit innovatieve verbetertrajecten die door subsidie een extra verdiepingsslag kunnen krijgen, deels betreft dit het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek.

Bijzondere prestaties of ideeën

Naast het bedrag dat Stichting Olim jaarlijks ter beschikking stelt voor wetenschappelijk onderzoek en verbetertrajecten, is er voor bijzondere prestaties of ideeën op het gebied van zorg- en of dienstverlening jaarlijks een prijs van € 5000 te winnen.

Deze prijs - de Olim Innovatieprijs - is ingesteld in het kader van het 75-jarig bestaan van Stichting Olim in 2004.

Subsidie aanvragen

Prestaties of ideeën die in aanmerking komen moeten gekoppeld zijn aan cliëntgerelateerde activiteiten van de GGZ Oost Brabant en de ontwikkeling van vernieuwende zorg- en/of dienstverlening. De Olim Innovatieprijs wordt jaarlijks in het najaar uitgereikt.

Dit jaar ging de prijs naar de tweedaagse traumabehandeling.

Meer informatie?

Dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, Nancy Princen:
T 073 - 84 47 88 of E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer Privacy-statement ISO9001 ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-blauw