Afdrukken

Wij hebben verschillende opleidingsplaatsen voor mensen die willen werken en leren in de zorg en welzijn. Hiervoor zijn wij erkend als leerbedrijf door SBB. Wil je meer weten over het vak wat je bij ons gaat leren, kijk dan naar de kwalificatiedossier op de site van SBB.

We werken samen met ROC De Leijgraaf in Veghel, Fontys Hogeschool in Eindhoven, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Avans Hogeschool Breda.

Kosten

We betalen je opleiding geheel of gedeeltelijk en daarnaast ontvang je salaris volgens de cao van GGZ Nederland, zie hiervoor volgende link en verder naar CAO-GGZ.  

Wil je meer weten!

Wat betekent het voor jou om bij ons in opleiding te zijn? Lees meer over onze leerplaatsen(pdf)

Opleidingsplaatsen?

Het aantal leerplaatsen varieert per opleiding en is aan een maximum gebonden. Het gaat in alle gevallen om een dienstverband van 24 tot 36 uur per week.

We vragen regelmatig kandidaten voor verschillende opleidingen: bekijk ons aanbod leerplaatsen bij onze vacatures.

Toelatingseisen

In de arbeidsvoorwaarden, die je kunt lezen bij de beschikbare vacature, zijn de toelatingseisen beschreven. Wanneer u er niet zeker van bent of je vooropleiding voldoende is, dan kun je contact opnemen met ROC De Leijgraaf in Veghel betreft MBO verpleegkunde of Fontys Hogeschool Eindhoven met betrekking tot HBO- Verpleegkunde, voor SPH is dat de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Solliciteren?

Solliciteren naar een opleidingsplaats binnen GGZ Oost Brabant kan vanaf januari via de vacatures op onze website. In februari vindt de brievenselectie plaats waarna je mogelijk uitgenodigd wordt voor een sollicitatiedag.

De sollicitatiedagen worden gepland in maart en april.

Wil je solliciteren naar een opleidingsplaats? Zie het actuele aanbod.

Wat kunt u verwachten tijdens de sollicitatiedag?

Gedurende een bijeenkomst van ongeveer 7 uur, met onderbreking van een verzorgde lunch, volgt u een programma samen met andere sollicitanten. Er wordt een korte impressie gegeven van de organisatie, de cliƫntenpopulatie en diens medewerkers.

U krijgt informatie over de arbeidsvoorwaarden. Gedurende de gehele dag zijn er zowel gezamenlijke als individuele momenten waarbij uw motivatie, beweegredenen en presentatie centraal zullen staan.

Het kan zijn dat de groepssamenstelling heel divers is, voor wat betreft het type opleiding waarop is gesolliciteerd. De dag wordt geleid door praktijkopleiders, samen met een of twee teamleiders uit de praktijk.

Het uitgangspunt van de sollicitatie dag is, om inzichtelijk te krijgen of ideeƫn en wederzijdse verwachtingen zover overeen komen dat zowel de kandidaat als de selecteur een zorgvuldige beslissing kunnen nemen over het aangaan van een overeenkomst.

De dag start om 09:00 uur en zal rond 16:30 uur eindigen.

Bekijk ook de video Werken en Leren bij de GGZ Oost Brabant.