Menu

Wanneer we een sollicitatie ontvangen kijken we naar je opleiding, werkervaring, vaardigheden en natuurlijk je motivatie. Je krijgt direct een bevestiging en na de sluitingsdatum streven we ernaar om je zo spoedig mogelijk in te lichten over het vervolg van de sollicitatieprocedure. Conform het beleid van GGZ Oost Brabant hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Sollicitaties per mail en per post nemen wij helaas niet meer in behandeling, wij verzoeken je om gericht te solliciteren via het actuele vacature-overzicht op de website. Dit zodat jouw gegevens gekoppeld worden aan de betreffende vacature en wij een totaaloverzicht hebben van kandidaten per vacature. Dit vergemakkelijkt ook de vervolgprocedure rondom het uitnodigen van kandidaten.

Is er geen passende vacature beschikbaar en heb je belangstelling om te werken bij GGZ Oost Brabant, kun je gebruik maken van de vacature service op onze website. Je kunt een persoonlijk profiel aanmaken en de gegevens uit je CV invoeren, op basis van de ingevulde criteria ontvang je dan per mail actuele relevante vacatures en blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste vacature in jouw belangstellingsgebied.

Gebruik dan onze Vacature service om een persoonlijk profiel aan te maken. 

Werkervaring opdoen?

GGZ Oost Brabant staat open om mee te werken aan verzoeken om werkervaring op te doen Voor informatie kunnen zij mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met afdeling HR via M  06-22 99 36 93 of M 06-22 64 84 43

Ga naar boven